5 tips over Laserontharing U kunt vandaag gebruiken

Besteedt u dan ook overmatige tijd en geld juiste scheren, waxen, harsen ofwel epileren over de lichaamsbeharing? Permanant ontharen via medicament van laser is dé oplossing om dagelijks verzorgd vanwege een dag te komen.

Voor permanent ontharen maken wij gebruik met laserlicht dat geabsorbeerd wordt via een haarkleurstof melanine. Hierdoor beschadigt een haarwortel en groeit de haar ook niet verdere terug. Laserontharing is veilig en beschadigt een huid ook niet.

Hierdoor dringt dit niet zo diep in een huid via. Dieper gelegen haarwortels antwoorden dan onvoldoende, waardoor niet dit gewenste uitkomst ontstaat en zeker (veel) verdere behandelingen nodig.

Voor elektrisch ontharen wordt ons heel dunne naald, zo fijngebouwd zodra een hoofdhaar zelf, in het haarzakje gebracht. Vervolgens komt er een weinig stroom op de naald waardoor die lauw is. Een warmte zorgt ervoor het een cellen over dit haarzakje vernietigd worden en het een hoofdhaar los laat.

Vanaf als zie je een resultaten aangaande permanente ontharing? Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Ons deel aangaande een haartjes gaat regelrecht na de verzorging verdwenen bestaan, doordat deze door de laser worden verbrand. Het overgrote deel met een hoofdharen zal desalniettemin pas een aantal dagen na de verzorging verdwijnen.

De info over deze behandeling is bedoeld als informatieve introductie. Die verzorging mag risico's met zich mee brengen. Wanneer je nadenkt over dit ondergaan aangaande die operatie raden aan wij jouw aanvankelijk juist te laten voorlichten via ons specialist. Bovenstaande informatie is ook niet bedoeld als vervanging van (geneeskundig) raadgeving. Zie verder een disclaimer. Laatst gewijzigd: 12-09-2017 Gerelateerde pagina's Een overzicht van ontharingsmethodes: van elektrisch ontharen tot ontharingscrèmes Inzicht aangaande ontharingsmethodes - vergelijk de wegens- & nadelen Ontharen voor heren Ontharen wegens mannen - hoofdharen laseren - Onkosten & ervaringen Ontharen met ons epilator – baten, nadelen en tips Ontharen betreffende een epilator – baten, nadelen en meer informatie tips Download: IdealBody.nl gids + checklist Overweeg jouw een treatment? Bereid je wegens met de Kosteloos voorbereidingsgids.

Zowel dikke en dunnere hoofdharen kunnen worden aangepakt alsmede dieper gewortelde hoofdharen bijvoorbeeld bij rug en benen, die wegens andere energiebronnen wanneer IPL gewoonweg niet bereikbaar bestaan.

Het kan door personen mits onprettig geraken meemaken. De mate met prikkeling is deels afhankelijk van de locatie over de laserbehandeling. Zo is dit gebied rondom de bikinilijn gevoeliger vervolgens de huid op onderbenen.

Hoewel er meteen heel wat laserbehandelingen zijn teneinde cosmetische onvolkomenheden zoals ongewenst lichaamshaar te veven, bestaan heel wat met die technologieen ook niet betrouwbaar wegens patienten met getinte en donkere huidtinten.

De IPL-systemen bestaan allen ontwikkeld na een meer informatie laser en zijn met name populair wegens een veel lagere aanschafprijs en vanwege de gelegenheid te variëren met golflengten, waardoor ook haarvaatjes en pigmentvlekken kunnen geraken behandeld.

Ook niet al die haarzakjes doorlopen die drie fasen op gelijk tijdstip. Op het ogenblik gekomen aangaande de laserbehandeling moeten enkele haarzakjes in een groeifase zijn, andere zijn in een overgangs- of rustfase.

Tevens mag een huid na ons laserbehandeling af en toe gevoelig bestaan. Het is dan ook wijselijk om een 1e een paar weken na een behandeling de huid te laten herstellen en die niet te veel te belasten.

Een flitslamp kan zijn nauwelijks laser en maakt gebruik aangaande lichtflitsen betreffende ons breed spectrum over licht. Het wil zeggen ons flitslicht kan zijn ook niet synchroon, zoals Laserlicht en zal alle richtingen uit precies bijvoorbeeld licht van een normale lamp.

Ik besloot niet op te melden daar mijzelf alsnog almaar toegezegd werden het het hoofdhaar echt weg zou gaan, ik moest louter geduld hebben. Onderwijl zit ik op 18 keer flitsen, is dit hoofdhaar nog niet weg (in ieder geval onvoldoende om te ophouden Laserontharing betreffende scheren) en kom je na elke afspraak betreffende brandplekken en hevige pijn thuis. Ons vreselijke domper en een grootste miskoop in mijn leven. Ik ben na 12 afspraken gestopt betreffende betalen en voorspoedig was de schoonheidssalon bereid voor niets verder te flitsen (nog aldoor overtuigd dat dit haar weg zou gaan). Het is absoluut ook niet pijnloos, integendeel, iedere afspraak heb ik zere brandwonden (wat gewoon schijnt te bestaan) die ik alleen insmeer met crème omdat het anders vreselijk schuurt anti kleren. Tevens draait alles haar ook niet straat. Op mijn afspraak staat het het hoofdhaar betreffende 80 á 90% zou moeten beperken, ook dit is bij lange na ook niet dit geval. Wegens een ieder welke overweegt permanent te kunnen ontharen: doe het ook niet! Het is een pijn, het bedrag en de moeite ook niet waard. Behandeld in Lienden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *